Octarino!

Margarides i albercocs

A l’entrada anterior ens va passar… és impossible no encomanar-se a fer el trapella treballant amb nens! Rendíem homenatge espontani a una de les moltes GRANS coses que ens va regalar la dècada dels 80, la nostra infància: les aventures gràfiques en general i la saga Monkey Island en particular (vau descobrir-ne la melodia amagada al video?). Avui… d’homenatge en fem un altre. I va de colors. Sabeu quin és el color de la màgia?

Nachos, guacamole i flors

Ens declarem fans incondicionals de l’absoluta innocència de Dosflores! “(…), quien, lejos de pasarlo mal, vive cada aventura con ilógico fervor e ilusión…”. Per si un cas estrany algú de vosaltres encara no coneix en Dosflores, si us l’hagués de presentar en una sola frase, potser escolliria aquesta:

“Si se formara el caos mas completo, este tipo se subiría a una colina bajo una tormenta de truenos, con una armadura de cobre…

Ver la entrada original 735 palabras más

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s